ik ben Maria-Maaike

Allround fotograaf, houd van dieren en natuur, gek op zonsondergangen en altijd op zoek naar de mooiste plekken in Friesland, Nederland en buitenland.

Even voorstellen

Jouw fotograaf in friesland

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en gezellige fotograaf? Bij mij ben je aan het juiste adres! Samen gaan we prachtige foto's maken!

Mijn naam is Maria-Maaike, hoewel ik grotendeels als Maaike door het leven ga. Ik ben allround fotograaf en woonachtig in Damwâld, Friesland. Ik hou van een grote kop thee, wandelingen met mijn camera, creatief bezig zijn en alles wat met fotografie te maken heeft.

Het fotograferen begon al in mijn kindertijd. Als kind liep ik rond met mijn eigen wegwerpcamera en later ontdekte ik de wereld door de lens van de digitale camera van mijn vader. Wat ooit begon als een hobby naast mijn studie, is inmiddels uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf sinds september 2020. 

dat is wat telt!

Mijn stijl is warm en kleurrijk. Ik hou van het opfrissen van de foto's in de nabewerking terwijl ik toch de natuurlijke kleuren behoud.

Echte momenten,

Wanddecoratie & Fotoproducten

Als je geïnvesteerd hebt in een prachtige fotoreportage dan is het zo zonde om ze alleen maar op je telefoon te laten staan.

Daarom help ik je verder! In een bestel sessie kijken we samen naar jouw foto's in combinatie met je wensen en eventueel zelfs je interieur.

Bekijk de mogelijkheden

Tastbaar, uniek, van jou!

Het zachte licht van de zonsondergang is mijn favoriete licht om mee te werken

Schotse hooglanders zijn mijn favoriete fotomodellen in de natuur

Nieuwe plekken ontdekken in binnen- en buitenland, met camera uiteraard!

Mijn bijrijdpaard Chloë, een lieve barockpinto merrie

Mijn favorieten

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem snel een kijkje!

Bekijk mijn aanbod

Samenwerken?