De fotografe,
Maria-Maaike

Allround fotograaf, houd van dieren en natuur, gek op zonsondergangen en altijd op zoek naar de mooiste plekken in Friesland, Nederland en buitenland.

Even voorstellen

Het fotograferen begon al toen ik klein was. Ik liep rond met mijn eigen wegwerpcamera of de digitale camera van mijn vader. Naast mijn studie begon ik hobbymatig met opdrachten, wat is uitgelopen op een eigen bedrijf sinds september 2020.

Mijn stijl is warm en kleurrijk. Ik hou van het opfrissen van de foto's, maar  de natuurlijke kleuren houd ik in de foto.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en gezellige fotograaf? Bij mij ben je aan het juiste adres! Samen gaan we prachtige foto's maken!

Even voorstellen

Elke fotoshoot is een avontuur. Met je gezin, familie, liefde of paard. Soms groot, soms klein. Het zijn momenten waar we samen van kunnen genieten en waar we even bij stil mogen staan. Voor échte beelden waar je trots op bent, die je wilt laten afdrukken en later mee wilt geven als herinnering!

Ik ben Maria-Maaike, hoewel ik grotendeels als Maaike door het leven ga. Ik ben allround fotograaf en woonachtig in Damwâld, Friesland. Ik hou van een grote kop thee, wandelingen met mijn camera, creatief bezig zijn en alles wat met fotografie te maken heeft.

Avonturen beleven en van momenten genieten

Specialist in wanddecoratie

Naast het fotograferen heb ik mij gespecialiseerd in wanddecoratie. De mooiste foto aan de muur kan soms nog wel wat voeten in de aarde hebben. Ik werk samen met een professioneel printlab én drukkerij, waardoor jij altijd de beste kwaliteit in huis hebt hangen. 

Bekijk de mogelijkheden

Het zachte licht van de zons- ondergang is mijn favoriete licht om mee te werken

Schotse hooglanders zijn mijn favoriete fotomodellen in de natuur

Nieuwe plekken ontdekken in binnen- en buitenland, met camera uiteraard!

Mijn bijrijdpaard Chloë, een lieve barockpinto merrie

Mijn favorieten

Mijn meest recente foto's uit diverse fotoshoots kan je online bekijken!

Portfolio

Bekijk portfolio

Veelgestelde vragen

De vragen die ik het meest krijg vooraf aan een fotoshoot heb ik gebundeld zodat jij gelijk antwoord hebt op al je vragen!