Verwacht jij dit jaar een veulentje? Of is er net eentje bij jou geboren? Hou er dan rekening meer dat ze echt binnen no-time supergroot zijn! De tijd gaat echt ongekend snel wanneer je jonge dieren om je heen hebt.

Boek daarom een shoot met je kleine aanwinst. Dat is zo tof om later terug te kijken!

En ik spreek uit ervaring! Toen ik net begon met fotograferen mocht ik foto's maken van mijn huidige bijrijdpaard als veulentje (toen ze nog niet mijn bijrijdpaard was). Inmiddels kijken we er elk jaar even op terug. En dat is zo leuk!

Dat gun ik jou ook! Daarom bied ik in april en mei een 'veulen-actie' aan met een flinke korting! Ontdek meer details hieronder!

Fotoshoot met je

veulentje

*Actie is alleen geldig als de shoot geboekt wordt in april en mei 2024. De prijzen zijn exclusief reiskosten: €0,40 per kilometer vanaf 9104GK. De prijzen zijn inclusief toestemming voor social media gebruik

• 5 professioneel nabewerkte foto’s (+ optie tot nabestellen)

• Ca. 30 minuten shoottijd

• Eén veulen + merrie en eigenaar

• Foto's veulen los, met moeder en met eigenaar


99,-*

Boek direct  jouw shoot

149,-

VEULENPAKKET

korting

€50

Goede en leuke fotograaf die je op je gemak laat voelen en haar tijd neemt.  Ook als je en moeilijk paard hebt, zoals die van mij. Ze werkt professioneel en zorgt voor een prachtig resultaat die ook nog eens snel afgeleverd wordt! Ik ben ontzettend blij met de foto's. Zeker een aanrader!

Rianne

Een superfijne fotograaf die met veel rust en geduld te werk gaat. Ze is zelf een hele gezellige meid, dus je voelt je al snel op je gemak. De fotoshoot verliep heel natuurlijk en relaxt en het waren prachtige resultaten! Heel tevreden en ik zou zo weer een fotoshoot boeken!

Lydia

Een hele leuke en goede fotograaf. Werkt professioneel en stelt je op je gemak. Neemt de tijd voor je en je krijgt snel de foto’s met een gegarandeerd mooi resultaat. Zeker een aanrader!

Tanja

Zeer goeie en ervaren fotograaf, die veel geduld heeft in haar werk. En super mooie foto's maakt! Zeker aan te raden!

Ina

De stalshoot was fantastisch! Maria-Maaike had ook enorm veel geduld met de shoot en heeft super gave fotos gemaakt! De fotos waren enorm snel binnen en er zijn geen problemen geweest! Dikke aanrader dus!

Femke

Twee keer heb ik een hele leuke shoot gehad met Maria-Maaike. Door haar rust waren wij snel op ons gemak en dat resulteerde in ontzettend mooie foto's! Zeker een aanrader!

Merel

In juni voor het eerst een fotoshoot gedaan met mijn paard! Maria-Maaike heeft oog voor detail, is rustig en je merkt aan alles dat ze ontzettend veel plezier in het werk heeft. Ik was gelijk op mijn gemak bij haar. En het resultaat is prachtig. Ook heeft ze veel ervaring en weet ze precies wat mooi is voor de foto's. Een echte aanrader!

Linda

Ik boekte een fotoshoot bij MMD Fotografie en Media om Portet foto's te laten maken samen met mijn paard. Ze reageerde snel en toen het tijd was voor de fotoshoot zelf, liet ze ons gelijk op ons gemak voelen. De fotoshoot was leuk en Maria-Maaike is heel lief en professioneel! Ik ben super blij met de resultaten, bedankt!

Felicia

Maria-Maaike is een leuke, spontane meid, wat de sfeer tijdens een shoot ten goede komt Ze denkt met je mee over de houdingen tijdens de shoot. Das fijn en geeft vertrouwen. En het resultaat zie je terug in de prachtige foto's! Zeker een aanrader om met haar een shoot te doen! Mijn paard is prachtig door haar vereeuwigd.

Dorinde

Wat anderen zeggen

* Reviews van Google

Lieve woorden

Een hele leuke en goede fotograaf. Werkt professioneel en stelt je op je gemak. Neemt de tijd voor je en je krijgt snel de foto’s met een gegarandeerd mooi resultaat. Zeker een aanrader!

Tanja

Nieuwsgierig geworden en wil jij een fotoshoot met je veulentje in Friesland? Je kunt me eenvoudig bereiken via het contactformulier of whatsapp. Een berichtje sturen is geheel vrijblijvend en ik kom graag met je in contact!

Veulen fotoshoot in Friesland

Contact